N00046 | TEST- Pozemek

Rečkova, Praha 3, Praha 

8 000 Kč

k jednání

TESTOVACÍ ZAKÁZKA - NEREAGUJTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris mattis nunc sed urna porta rhoncus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean imperdiet aliquet massa at volutpat. Pellentesque congue lorem non porttitor aliquet. Curabitur mattis facilisis nulla, quis mattis est vulputate ut. Donec quis turpis at nibh molestie convallis eu id nulla. Cras id blandit enim. Aliquam erat volutpat. Mauris nec nisi quis arcu venenatis ultricies pellentesque sed mauris. Pellentesque neque leo, convallis id nunc in, euismod bibendum velit. Pellentesque aliquam dolor eget justo placerat sagittis.

Sed nec lacus lorem. Proin viverra justo sagittis semper auctor. Etiam pretium orci in tortor pulvinar, vitae ullamcorper leo malesuada. Vestibulum at ultrices ex. Phasellus faucibus sed felis at semper. Praesent vitae pellentesque metus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Morbi vitae velit egestas mauris eleifend mattis. Ut id nulla ultrices, iaculis metus sed, tempor mauris. Curabitur eu metus risus.

Mauris molestie tincidunt ante, id varius mi mollis ut. Suspendisse vehicula volutpat nisl in consequat. Fusce scelerisque arcu faucibus, porta erat eu, pulvinar sapien. Proin rutrum, leo amet.
Celková plocha 4 921 m2
Druh pozemku pro bydlení

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Jan Úspěšný

Telefon: +420 734 510 455
E-mail: info@irest.cz

Kontaktní formulář